Günter

Wat anderen over mij zeggen:

"Günter kan inspirerend en soms ook confronterend zijn, maar respect voor jou als persoon is de basis. Günter masseert, inspireert, schuurt en reikt je altijd weer de helpende hand."

"Günter is een zeer ervaren trainer die echt connectie met je maakt."

"Günter is zeer goed in staat om in zijn trainingen de juiste vertaalslag te maken naar de dagelijkse business. Hierdoor zijn de trainingen ook op de lange termijn nog zeer effectief! Günter heeft een enthousiaste manier van trainen, waardoor de sessies erg dynamisch zijn en hierdoor leuk en leerzaam zijn om te volgen."

Gezin en hobby's
Ik ben sinds 1984 gelukkig getrouwd met Therry. We hebben twee kinderen. Onze dochter Joyce met haar partner Cees en onze kleinkinderen Nilan en Morris. En onze zoon Jerry met zijn partner Alex. Mijn hobbies zijn hardlopen en regelmatig concerten bezoeken van o.a. Rolling Stones, De Dijk en Dutch Eagles.

Loopbaan als ondernemer
Jaren geleden begon ik een eigen bedrijf, Voluntas Coaching & Counseling. Ik had een mooi en groot kantoor, een dure auto en al gauw de eerste klanten. Ik werkte hard en was heel weinig thuis. Ik had weinig aandacht voor mijn vrouw Therry en kinderen Joyce en Jerry. Als ik op mijn kantoor zat wachtte ik in spanning af of nieuwe klanten mij belden…

Na 5 jaar moest ik, mede door de kredietcrisis, mijn bedrijf sluiten. Ik accepteerde mijn verlies, zocht en vond mijn aandeel in dit moment en besloot mezelf 3 dagen op te sluiten en een plan voor de doorstart van ons leven en mijn werk te maken.

Persoonlijke groei
Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen “wie ben ik?” en “wat zijn mijn talenten?”. Toen ik dat helder had stippelde ik een nieuwe koers uit met concrete bewegingsdoelen om daadwerkelijk te doen wie ik was. Die bewustwording en het daarop volgende leerproces door nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, maar bovenal door persoonlijke groei en actie naar ander gedrag, bezorgden mij door de jaren heen waardevolle resultaten.

Het resultaat was meer daadkracht, effectiviteit en impact, waardoor ik het beste uit mezelf en relaties met anderen kon halen. Ik creëerde balans in werk en privé en kreeg daarnaast de groei, uitdaging en vrijheid die ik zocht. Met en vanuit ondernemend leiderschap richtte ik mijn nu succesvolle bedrijf GünterTieben op. 

Zingeving
Al meer dan 15 jaar inspireer, train, coach en begeleid ik met veel plezier en succes ondernemers, leidinggevenden en professionals. Ik deel al mijn kennis, inzichten en ervaring om de vonk en bevlogenheid voor gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap over te brengen.

Wil je meer weten over mijn ervaringen en hoe jij dat ook kunt bereiken? Neem contact op. Ik vertel je graag meer.

Ik voel, geef en creëer positieve energie en toekomst perspectief. Dit doe ik door ons bewust te maken en zijn dat we altijd vrijheid in keuzes hebben.
Anderen help ik groeien en ik groei zelf door met harmonie in verbinding met ons zelf en anderen te zijn. Daarbij erken en waardeer ik  ieders eigenheid, passie, ambitie en talent.  Met mijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden geniet ik van een positief, liefdevol en vitaal leven en ben er onvoorwaardelijk voor hen. Door dit alles draag ik bij aan meer verbinding, groei en blijheid in de wereld.