Op maat Incompany

"Günter is zeer goed in staat om in zijn trainingen de juiste vertaalslag te maken naar de dagelijkse business. Hierdoor zijn de trainingen ook op de lange termijn nog zeer effectief! Günter heeft een enthousiaste manier van trainen, waardoor de sessies erg dynamisch zijn en hierdoor leuk en leerzaam zijn om te volgen."

"Günter heeft ons team geholpen meer inzicht in zichzelf en in elkaar te krijgen. Hierdoor begrepen we elkaar beter en verbeterde dat de samenwerking. Hij heeft de training gedreven en enthousiast gegeven en raakte de kern bij de teamleden."

"Günter is een enthousiaste trainer, die precies weet hoe je de mindset in een team en tussen twee mensen positief kan veranderen. Zowel ons kernteam, als voor mij persoonlijk is zijn rol van grote waarde geweest."

"Günter kan zich heel goed verplaatsen in persoon en bedrijf. Hierdoor is er direct een klik en biedt hij coaching en training aan waardoor de mens maar ook het bedrijf gezamenlijk een groei spurt doormaken. Gunter is ontzettend gedreven en gepassioneerd in alles wat hij doet. Dit werkt aanstekelijk en geeft een power boost. Daarnaast is het gewoon een aardige vent met wie je een gezellig en goed gesprek kunt hebben. Een aanrader voor persoonlijke inzichten en ontwikkelingen."

Wat is vaak het probleem?
Je werkt met je medewerkers hard om je jaardoelen te bereiken. Je denkt te weten wat daarvoor nodig is, maar je krijgt de neuzen niet dezelfde kant op. Leidinggevenden en ook teamleden zetten zich in voor de goede zaak, maar het ontbreekt aan effectiviteit. Hoe krijg je inzicht en neem je medewerkers mee in de goede richting? Daar is de Op maat incompany training voor. Hoewel training; het is meer dan een training, het is een compleet programma.
 
De meeste organisaties hebben echt wel nagedacht over visie, missie en kernwaarden. Alleen zijn ze niet zo concreet dat medewerkers er in de praktijk mee aan de slag kunnen. Hoe vertaal je jouw visie en beleid naar een duidelijke koers? Hoe zorg je dat de uitvoering effectief en efficiënt wordt?

Hoe ga ik jou helpen?
Met het op maat Incompany programma help ik jullie de organisatiedoelen te bereiken. En met meer passie en meer energie met elkaar gaan samenwerken. Want daarin ligt de oplossing voor meer impact. Jullie gaan vooral aan de slag en ontdekken hoe je gericht en daadkrachtig aan je doelen kunt werken.

Met het Op maat incompany programma:

  • breng jij meer bevlogenheid in samenwerking met medewerkers of collega’s tot stand;
  • haal je het beste uit jouw medewerkers en jouw teams;
  • creëer jij tevreden klanten of andere stakeholders;
  • verminder je kosten.


Hoe je dat kunt bereiken?
Voor meer informatie, vrijblijvende kennismaking of een afspraak voor een behoeftegesprek, neem contact op.

Aanpak en doorlooptijd
De trainingen worden specifiek voor jouw organisatie ingevuld, maar zijn altijd gebaseerd op de 7 eigenschappen voor effectief leiderschap van Stephen Covey. Deze kennis - en dus ook mijn aanpak - staat in het teken van gedragsverandering in de omgang met anderen.

Ik help je aan kennis en inzichten over gedrag: ‘het waarom en wat’, strategieën over het ‘hoe en wanneer’ en tools om het in de praktijk toe te passen. Deze onderdelen maken het, samen met het bespreken van casuïstiek uit jullie praktijk, direct toepasbaar.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het incompany programma in te vullen. Afhankelijk van de doelen is dat een korter of langer traject.

  • 2-daagse voor het vaststellen en doorvertalen van visie, missie en kernwaarden
  • 2-daagse teamvibe voor betere samenwerking
  • 9 maanden programma effectief leiderschap

De invulling en doorlooptijd spreken we samen af. Na 3 tot 6 maanden na afloop van het incompany programma organiseer ik een terugkomdag voor alle deelnemers. We bespreken dan waar je staat, de voortgang van ieders persoonlijke en gezamenlijke groei. En we refreshen met kennisoverdacht en het delen van ervaringen.

Locatie
De locatie voor het incompany programma is geheel naar wens bij jullie op de bedrijfslocatie, in een hotel of op een andere locatie.

Voor meer informatie, vrijblijvende kennismaking of een afspraak voor een behoeftegesprek, neem contact op.

De kosten voor het traject zijn afhankelijk van de exacte invulling. Ik voer eerst een behoeftegesprek met mijn opdrachtgever en nadat de doelen helder zijn, doe ik een voorstel voor een 2-daagse training of 9 maanden programma met een offerte voor de invulling die bij jullie organisatie past.

Voor meer informatie, vrijblijvende kennismaking of een afspraak voor een behoeftegesprek, neem contact op.