Individueel Jaarprogramma

"Een praktische coaching en training met enthousiasme en veel inlevingsvermogen gegeven. Günter heeft mij gecoached met praktische modellen die echt werken. Ook bij lastige praktijksituaties heeft Gunter effectief gecoached. Niet door kunstjes aan te leren, maar door zelf te ervaren en authentiek te zijn."

"Prima coaching, je krijgt een spiegel voorgehouden en coaching op de werkvloer waar je veel van leert. Daarnaast motiveert Günter enorm om zaken aan te pakken en geeft hij daarbij praktische tips."

"In een aantal sessies heeft Günter mij inzicht doen verkrijgen in wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Dit heeft mij erg geholpen om andere mensen te begrijpen en beter met hen in verbinding te komen. Ik vind de coaching zeer effectief en geef dan ook het cijfer negen als beoordeling."

"Günter kan inspirerend en soms ook confronterend zijn, maar respect voor jou als persoon is de basis. Daarmee worden je persoonlijke kwaliteiten uitgelicht en verder gebracht. Als mens spaart hij zichzelf niet en deelt hij zijn ervaringen waar dit nuttig is voor het overbrengen van de kern van coaching inhoud. Zijn kwaliteiten liggen vooral in het persoonlijke aspect waardoor je je altijd veilig voelt en je volledig durft te laten gaan. ‘Vallen’ wordt daarmee het nieuwe opstaan. Günter masseert, inspireert, schuurt en reikt je altijd weer de helpende hand. Je gaat anders denken en handelen. Een vorm van omdenken zou je kunnen zeggen."

Zoals vele andere Nederlanders kwam ik afgelopen jaar in de ziektewet met een burn-out. Bepaalde persoonlijke situaties kwamen als donderslag bij heldere hemel boven tafel, en ook op werk verliep het niet soepel.  Met de gedachten aan bloedarmoede, Pfeifer of ijzer tekort ging ik naar de huisarts. Enkele afspraken later en ik kreeg de mededeling; een burn-out. Waar ik eerst compleet verrast was begon ik me langzaam te realiseren dat ik al een poos niet meer de fitte en enthousiaste versie van mezelf was. Ik voelde me somber, emotioneel en verdwaald. Daarom was het tijd om nu voor mezelf te kiezen. Het was tijd om hulp te vragen, en dat heb ik gedaan.
Dankzij mijn vriend ben ik in contact gekomen met Günter. Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het direct veilig. Günter gaf mij het vertrouwen dat hij dankzij zijn eigen ervaringen mij wilde en kon helpen. Deze hulp nam ik dan ook graag aan.
Tijdens de 7M Coaching kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en hervond ik mijn kracht. Zo leerde ik mezelf weer echt kennen, en vond ik mijn DNA statement. Met mijn nieuw gevonden energie heb ik de keuze durven maken om een nieuwe baan te zoeken. En weet ik beter naar wat voor een baan ik opzoek ben. Daarbij sta ik sterker in mijn relaties. Zowel werkrelaties, vriendschappelijke relaties als de relatie met mijn vriend. Ik durf veel beter mijn mening te geven, en ben ook enthousiast om mijn ideeën te delen. In totaal, ik ben trots op wie ik nu ben!
De 7M Coaching laat je stilstaan bij de vraag, wie ben ik? Los van wat er van je verwacht word, of wie je wilt zijn. Die directe vraag en de vervolg vragen die Günter mij gesteld heeft hebben mij enorm geholpen. Het kan soms zo makkelijk zijn, al heb je soms hulp nodig om het te bereiken.
Ik ben Günter erg dankbaar voor zijn hulp en luisterend oor. Dankzij zijn coaching heb ik mij na de burn-out veel sneller kunnen herpakken, en zoek ik weer actief naar dingen waar ik energie van krijg.
Ik gun een ieder dit 7M coachingtraject preventief in haar/zijn persoonlijke groei, voordat je in een burn-out terecht komt. Bedankt!

Met het individuele Leef! Maximaal jaarprogramma, voorheen 7 Momentums coaching, help ik jou gepassioneerd te leven en werken door groei in jouw persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap kun je leren en daardoor:

  • realiseer je daadkracht, effectiviteit en dus impact
  • haal je het beste uit jezelf en de relaties met anderen
  • creëer je een betere balans tussen werk en privé
  • breng jij meer bevlogenheid in samenwerking met je medewerkers of collega’s tot stand.


Joúw leven met meer zingeving, werkplezier en levensgeluk leiden is het resultaat. Hoe je dat kunt bereiken? 
Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan.

Aanpak en doorlooptijd
Dit individuele Leef! maximaal jaarprogramma over authentiek, verbindend en inspirerend leiderschap bestaat uit een individueel programma dat op jouw vragen is afgestemd.

Het jaarprogramma bevat 7 coaching momenten. We beginnen met een strategiedag bij mij op locatie, gevolgd door 6 off-the job of on-the-job coaching momenten. Je werkt tijdens die momenten samen met mij in 4 stappen aan de 7 eigenschappen voor gepassioneerd & effectief persoonlijk leiderschap van Stephen Covey.

Ook andere theorieën – en mijn eigen verdiepingen en aanpak – staan in het teken van leiding geven aan jezelf en gedragsverandering in de omgang met anderen. Ik help je aan kennis en inzichten over gedrag: ‘het waarom en wat’, strategieën over het ‘hoe en wanneer’ en tools om het in de praktijk toe te passen.

Deze onderdelen samen maken de coaching direct in de praktijk toepasbaar. In combinatie met de Masterclass training haal je het maximale uit jezelf.

Met het individuele Leef! maximaal jaarprogramma kun je op ieder moment starten. Dit effectief persoonlijk leiderschap traject bestaat uit een strategiedag bij mij op kantoor in Apeldoorn. Voor de coachingsmomenten spreken we elkaar face-to-face op kantoor of in overleg op een andere locatie, maar ook telefonisch, via Skype of Facebook is mogelijk.

Combi voordeel
Voor de kosten heb je keuze uit 2 opties:

Jaarprogramma

Individuele coaching:

  • Strategiedag inclusief lunch
  • Zes 1-op-1 coaching sessies

€ 3.497,-*

3-maanden- + jaarprogramma

Individuele coaching (na 4-daagse Masterclass):

  • Strategiedag inclusief lunch
  • Zes 1-op-1 coaching sessies

€ 3497,- € 2.997,-* (+ € 1.999,-* voor 3-maanden programma)

Garantie
Bij zo’n investering in jezelf moet je er ook alles uit kunnen halen. Hier sta ik garant voor. Wanneer een laatste coachingpit niet meer aan jouw verwachtingen voldoet, mag je er direct uitstappen en wordt het restantbedrag, inclusief de laatst uitgevoerde coachingpit, gecrediteerd.

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW.